Keittiöt

Monipuolinen keittiömallistomme tarjoaa ratkaisuja joka makuun. Meillä voit myös räätälöidä keittiösi omien piirrustusten ja suunnitelmien pohjalta. Valittavissa on ajatonta ja kestävää laatua - mallista riippumatta. Olipa toiveenasi moderni tai tunnelmallinen keittiö vanhanajan henkeen,  räätälöidään se tuotannossamme juuri sinulle sopivaksi. Tuotannossamme ammattitaitoiset puuseppämme käyttävät korkealuokkaisia materiaaleja hyödyntäen uusinta tekniikkaa mekanismeissa sekä itse valmistuksessa. Valmistamme ovia esimerkiksi maalattuina, viilutettuina tai massiiviovina. Runkovaihtoehdot toiveidenne mukaan kalustelevystä vaneriin.

Suunnittelemme ja toimitamme kalusteita ympäri Suomea. 

Arte - mittatilauskeittiö toiveidesi mukaan

Arte-mallistossamme yhdistyvät korkealaatuinen puusepäntyö, laajat materiaalivalikoimat ja nykyaikaiset tekniset ratkaisut. Laadukkaat mittatilauskeittiöt räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Noblessa-keittiöt

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka valmistaa Saksan suosituimmat keittiöt. Keittiöt valmistetaan Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla huippumodernia automaatiota hyödyntäen, tinkimättömällä tarkkuudella. 

Noblessa-keittiöiden korkealaatuiset materiaalit ja jatkuva laaduntarkkailu takaavat laadukkaan ja pitkäikäisen keittiön.

Noblessan mallistosta löydät laajan valikoiman perinteistä ja modernia mallistoa. Jokainen keittiöratkaisu on yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltu.

www.noblessakeittiot.fi

Kysy lisää lomakkeella tai soita: 010 420 3400

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen