Keittiökauppa Kylväjä Oy

 

Vuonna 1991 perustettu Keittiökauppa Kylväjä Oy on suomalainen keittiöiden ja kodin kiintokalusteiden toimittaja. Keittiökauppa Kylväjä myy, suunnittelee ja valmistaa koko kodinratkaisuja täydellä sydämellä.

Keittiökauppa Kylväjän perustaja Taina Kylväjä miehensä Hannu Kylväjän kanssa ovat olleet alalla jo pitkään ja tällä hetkellä työllistävät myynnin, suunnittelun ja puusepän ammattilaisia Pirkanmaalla. Vuonna 2021 juhlimme Keittiökauppa Kylväjän 30-vuotis synttäreitä.

Laaja mallisto sisältää korkealaatuisen Noblessan koko kodin ratkaisut. Lisäksi Nokialla sijaitseva puusepäntehdas valmistaa mittatilauksesta keittiöitä ja säilytysratkaisuja. Keittiökauppa Kylväjä on tehnyt jo pitkään saumatonta yhteistyötä paikallisen kivitoimittajan, Kivilähde Oy:n kanssa. Pitkä ja laaja kokemus keittiöalalta näkyy myös muiden luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

 

 

 

PL_LOGO_Keittiokauppa_Kylvaja_Oy_FI_404600_web.jpg     aaa-logo.png   https-www.tilaajavastuu.fi-wp-content-uploads-2015-04-LK.jpgNoblessa_Laatukeittiot_Saksasta_harmaa (2).jpg